Pronájem bytu 2+1 39 m², Kamenický Šenov

7 500 Kč za měsíc

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V klidné části Kamenického Šenova, známé jako Pískovec, nabízím k pronájmu velmi pěkný a praktický byt 2+1 s podlahovou plochou 39 m2.

Kamenický Šenov je menší město nabízející kompletní občanskou vybavenost a výhodnou polohu mezi Děčínem, Českou Lípou a Libercem. Pískovec, část obce na severním okraji města, leží přibližně 1,5 km od centra. Místní vybavenost zahrnuje autobusovou zastávku, restauraci, obchod a školku, zatímco širší nabídka služeb je dostupná v centru města. Parkování je možné přímo u domu.

Byt se nachází ve 2. NP (1. patro) panelového domu. Původní dispozice 1+1 byla přebudována na současnou 2+1 s podlahovou plochou 39,6 m2. Oddělením obývacího pokoje příčkou vznikla malá útulná ložnice a prostorný obývací pokoj s otevřeným přechodem do kuchyně, která poskytuje dostatek místa i pro jídelní stůl. Kromě prostorné předsíně je koupelna menší, a proto je pračka umístěna v kuchyni. Vzhledem k orientaci pokojů na východ je v bytě dostatek světla a zároveň se v létě nepřehřívá.

Termín nastěhování je po domluvě, nejlépe od 1.5.2024.
Měsíční náklady na provoz bytu činí 1 400 Kč. Před nastěhováním je požadována vratná jistota 15 000 Kč a provize realitní kanceláři 7 500 Kč.

Pro další informace a domluvení termínu prohlídky mě, prosím, kontaktujte telefonicky nebo emailem. Jsem k dispozici v pracovní dny od 8:00 do 18:00. Mimo tento čas preferuji komunikaci přes SMS nebo email.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 06418-1
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 39 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

Zobrazit kompletní nabídku RK

MILFAJT REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost